StarHawk'ın Ek Haritaları Bedava Olacak!

09.05.2012 00:24 Levent Polater

 
    StarHawk'ı satın aldığınızda oyunun daha sonra satışa çıkacak olan harita paketleri için paranız cebinizde durmaya devam edebilir. Çünkü Lightbox Interactive'in bugün yaptığı açıklamaya göre uzay savaşları temalı oyununun multiplayer'ı için çıkacak olan tüm harita paketleri için tek bir kuruş alınmayacak.

    Playstation Blog'dan yaptığı duyuruda “StarHawk için çıkacak tüm harita paketlerinin bedava olacağını bildirmekten gurur duyuyoruz" açıklaması yapan Lightbox patronu Dylan Jobe, inanmayanlara "Evet, doğru duydunuz, BEDAVA" diyerek kendini kanıtlama çabası gösterdi. Çünkü bu zamanda ekstra içeriklerden para almayan çok nadir bir firma ile karşılaşıyoruz.
 
    İlk harita paketi için şimdiden taslak çalışmalarına başlanıldığı da belirtildi. Aşağıdan Cypress adı verilen gezegenin skeçlerine göz atabilirsiniz. İlk harita paketi bu gezegen üzernde oynanacak. Sabırsızlanıyoruz. Lightbox'a da büyük bir alkış!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarHawk Platformlar: PS3 Geliştirici: Lightbox Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler