Star Citizen Oyun Motorunu Değiştiriyor

26.12.2016 17:34 Gazali Çetinkaya

 
   Star Citizen'ın geliştiricisi Cloud Imperium Games yaptığı duyuru ile birlikte oyun motorunu değiştirdiklerini açıkladı. Geliştirici firma bundan önce Crytek'in CryEngine motorunu kullanıyordu. 
 
   Yapılan duyuruya göre de Cloud Imperium Games; Star Citizen ve tek kişilik modu Squadron 42 için Amazon'un Lumberyard oyun motorunu kullanacaklarını belirtti. Bir yıldan fazla süredir Amazon ile çalışmalarını sürdüren Cloud Imperium Games, yeni motorun online teknolojiye daha uygun olduğunu belirtirken geçiş aşamasında hiçbir sorun olmadığını da belirtti.
 
"Star Citizen ve Squadron 42'nin uzun vadeli geleceği için ortak olacak bir teknoloji lideri ararken Amazon ile bir yıldan fazla bir süre çalıştık... Ortak teknik bir vizyonu paylaştığımızdan, Lumberyard'a geçiş çok temiz ve kolay oldu. Hatta Star Citizen için gelecek 2.6 Alpha sürümümüzün Lumberyard ve AWS'de çalışacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz."
 
   Star Citizen 2012 yılında resmi olarak duyurulmuştu ve geçtiğimiz aylarda da oyunun tek kişilik modu Squadron 42, 2017 yılına ertelendi. Star Marine ise halihazırda beta formunda bulunuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler