Star Citizen ve Kingdom Come El Ele Verdi

20.02.2014 17:57 Samet Konuksal


     Oyuncuların bağışlarıyla bir yere gelmeye çalışan iki bağımsız yapımcı oyunu Star Citizen ve Kingdom Come: Deliverance CryEngine kullanılarak geliştiriliyor. Durum böyle olunca oyunun yapımcıları, birbirinden bilgi alışverişi yapmak için 'resmi olmayan' bir anlaşma sağlamış görünüyor.

    Star Citizen'ın resmi sitesinde Chris Roberts, Kingdom Come ekibiyle yapılan bir anlaşmadan söz etti. Blog mesajında Roberts, "Kingdom Come bizim için sadece güzel bir oyun değil, aynı zamanda bazı şeyleri öğrenebileceğimiz güzel bir fırsat oldu. Oyunun videolarında gördüğümüz karakter ve kıyafetler bizi çok etkiledi. Hayır Star Citizen'da köylüleri veya şövalyeleri görmeyeceksiniz. Fakat yine de Star Citizen'ın böyle bir karakter oluşturma teknolojisine ihtiyacı var." cümlelerine yer verdi.

    Roberts'in mesajında, "Size güzel bir haberim var. Warhorse'daki kişiler sadece yetenekli değil, aynı zamanda kibar ve paylaşımcı insanlarmış. Kingdom Come'un ekibi, ortaya çıkardıkları teknolojiyi bizimle paylaşmayı kabul ettiler. Biz de onlara 18 aydır CryEngine'da öğrendiklerimizi paylaşacağız. Her zaman söylemişimdir, bağımsız yapımcılar bir araya gelip el ele vermeliler. Böylelikle asıl potansiyel ortaya konmuş olur." cümleleri yer aldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler