Star Citizen'a Bağışlar Son Hız Devam Ediyor

28.11.2013 08:53 Alkan Adakaner


    Uzayda geçen oyunların sevildiğini inkar edemeyiz, ama bunun bir tutkuya dönüştüğünü düşünmek bir zor olurdu. Star Citizen'dan sonra uzay oyunlarının ne kadar çok sevildiği konusundaki fikirlerimiz değişecek gibi görünüyor.
 
     Kısa bir süre önce 30 milyon dolara ulaşan Star Citizen'ın bağış kampanyası şimdi 33 milyonu geçti ve yeni hedef 35 milyom dolar. 2014 yılının sonuna doğru piyasaya çıkması beklenen oyuna o zaman kadar yapılacak bağışlar muhtemelen 50 milyon doları geçecek gibi görünüyor; çünkü geliştiricilerin kampanyayı bitirmeye niyeti yok.
 
    Bağış kampanyasında artık her 2 milyon dolarda yeni bir içeriğin duyurulduğunu da belirtelim. Oyuncular artık yeni içerikleri duymak için mi bağış yapıyorlar bilemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler