Star Citizen'da En Popüler Sınıf "Kaşif" Oldu

28.09.2013 12:20 Alkan Adakaner


    20 milyon dolardan fazla bağış toplayarak bu alanda bir rekor kıran Star Citizen'ın oyuncularını en çok heyecanlandıran sınıflar açıklandı. Cloud Imperium'un patronu Chris Roberts anketlerin kendilerini şaşırttığını söyledi.
 
    Roberts'ın açıklamalarına göre uzayın derinliklerinde geçecek Star Citizen'da Bounty Hunter (kelle avcısı), Mercenary (paralı asker) Pirate (korsan) Mercant (tüccar) ve Explorer (araştırmacı-kaşif) gibi sınıflar arasında %67 ile Explorer en çok rağbet gören sınıf oldu. Bu durum gerçekten de ilginç.
 
    Shooter oyunlarının oldukça popüler olduğu bir dönemde oyuncuların büyük bölümünün kaşif olmayı istemesi gerçekten de şaşırtıcı. Bakalım Star Citizen bu hissi iyi bir şekilde yaşatabilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 19 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler