Star Citizen'de Yıldızlar Geçidi

12.10.2015 18:34 Ersin Kılıç


     En son topladığı bağışları saymaktan yorulduğumuz Star Citizen'in geliştirme aşamasından yeni ve sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Yapım ekibi oyunun motion Capture ve seslendirme kadrosunda çalışan bazı isimleri açıkladı ve bu listeye baktığımızda toplanan bağışların gerektiği yerlere gittiğini bir kez daha görüyoruz.
 
      Oyunda yer alan karakterlere Gary Oldman, Gillian Anderson, Mark Hamill, Andy Serkis ve daha birçok ismin hayat vereceği açıklandı. Deneyimli oyuncu Garry Oldman oyunda Amiral Bishop olarak karşımıza çıkacak.
 
     Tabi bu önemli isimlerin yanı sıra yayınlanan kamera arkası görüntülerinde birçok yapımda karşımıza çıkan Mark Strong ve Yüzüklerin Efendisi serisinde Gimli karakteri ile beğenimizi kazanan John Rhys Davies gibi isimleri de görüyoruz. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler