Star Citizen'den 4K Çözünürlükte Oyun İçi Video

23.10.2013 12:08 Gökhan Yılmaz

 
     Uzay ticaretlerini ve savaşlarını konu alan Star Citizen için 4K çözünürlükte oynanış videosu yayınlandı. Oyuncular tarafından 24 Milyon Dolar bağış ile desteklenen oyun sadece PC'ler için geliştiriliyor.
 
     Videoda Anvil Aerospace Hornet reklamı görüyoruz fakat aslında astreoidler arasında iki geminin ufak çaplı savaşlarına tanıklık ediyoruz. Bu görüntülerin %100 oyun içi olduğu belirtiliyor. 4K çözünürlükle birlikte PC donanımlarını ne derece kullandıklarını göstermek istiyorlar.
 
     Diğer yandan oyunun bağışlarının 24 Milyon Dolar'ı geçmesi nedeniyle sözü verilen Public Transportation System eklenecek. Bu toplu taşıma sistemi sayesinde oyunlarda direkt ışınlanmamızı sağlayan Fast Travel yerine belli başlı oynanış mekanikleri içeren yaşayan bir sistem eklenecek. Bununla sistemler arası yolculuk yapacağız ve gemi eşyaları taşıyabileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 5 Dk önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 39 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler