Star Citizen'ın FPS Modu Call of Duty'den Daha "Ölümcül" Olacak

Taktiksel oynanışıyla FPS türünde sığ bir ilerleyişin ötesine geçilecek.
06.01.2016 13:28 Talha Aynacı

 
     En az grafikleri ve oynanışı kadar aldığı 100 milyon $'ı aşan bağış miktarıyla da oldukça konuşulan Star Citizen'a hayat veren isim Chris Robert, yapımın FPS moduyla ilgili merak edilenleri açıkladı.
 
Gerçekleştirdiği bir röportajda FPS modunda gizlilik unsurlarının yer alıp almayacağı sorusuna istinaden Robert şu açıklamalarda bulundu:
 
"Kesinlikle. Bu temelinde tasarımladığımız ilerleyişin bir parçası. Oyunun FPS moduyla ateş et - ilerle tarzından çok taktiksel olmasını istiyoruz. Call of Duty ve benzeri yapımlardan daha ölümcül olmasını istediğinizi biliyoruz.
 
İlerleyişinizde kullanabileceğiniz ve gizlilikte de yardımcı olacak hoş teçhizatlarımız var.. Henüz bu içerikleri Alfa 2.0 sürümüne aktarmış değiliz. Mesela kendi hologramınızı oluşturup düşmanı şaşırtabileceğiniz bir teçhizatımız var. Bu şekilde gizlenmenize veya gizlilikle ilerlemenize yardımcı olacak şekilde sizi radarlardan saklayacak, ses ve vücut ısınızı gizleyecek gereçleri sunmayı amaçlıyoruz."
 
     Uzay savaşlarına ve keşfe önem veren Star Citizen yapımcılarının bu açıklamalardan sonra Star Marine modundan beklentilerimizi biraz daha arttırabiliriz sanırım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler