Star Citizen'ın FPS Modülü En Geç Beş Hafta İçinde Yayınlanacak

19.07.2015 04:25 Ömür Gencer


       PC oyuncuları tarafından büyük bir merakla beklenen Star Citizen için yeni bilgiler geldi. Star Citizen'ın yönetmeni ve aynı zamanda yapımcılığını ve dağıtımcılığını üstlenen firmanın kurucusu, oyunun uzun süredir beklenen FPS modününün önümüzdeki haftalarda geleceğini açıkladı.
 
        Yayınlanan röportajda oyunun FPS modülünün "üç, dört veya beş hafta içinde" oyuncularla buluşacağı dile getirildi. Gamer Nexus'a verilen röportajda yapımcı ekip şu sözlere yer verdi: "Oyunu sağlam bir şekilde geliştirmek için erkenden sert kararlar aldık. Doğru yapılmış üçüncü kişi bakış animasyonları birinci bakış açısını devam ettirir."
 
       Geliştirici ekip bu sözlerin yanında oyunun FPS modülünün Gamescom festivalinin düzenlendiği dönemlerde yayınlanacağını belirtti ancak herhangi bir kesin tarih vermekten kaçındı.
 
       Cloud Imperium, oyunun dört modülünden ilki olan Star Marine'in bu yıl içinde oynanabilir olacağını dile getirmişti. Oynanabilir olacak diğer modüller ise sosyal modül Planetside ve tek kişilik senaryo modunun ilk bölümü Squadron 42. 2012 yılından beri bağış toplayan Star Citizen toplamda 85 milyon doları geride bıraktı. Oyunun 2016 yılında PC'ye çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler