Star Citizen'in PC Sistem Gereksinimleri Güncellendi

14.04.2024 22:04 Mehmet Tandoğan

 
 
On yıllardır geliştirme aşamasında bulunan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Star Citizen için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cloud Imperium tarafından geliştirilen oyunun şu anda PC sistem gereksinimleri güncellenmiş durumda.
 
Gereksinimler oyunun alfa sürümü için
 
 
 
Öncelikle yeni PC sistem gereksinimlerinin oyunun son sürümü için değil Alfa sürümü için geçerli olduğunu belirtelim. Daha fazla detaya girecek olursak, oyun en az 4GB VRAM'e sahip bir ekran kartı ve Vulkan 1.2 destekli bir sürücü gerektiriyor. Aynı zamanda oyunu çalıştırmak için PC oyuncularının en azından 16 GB RAM'e sahip dört çekirdekli bir işlemciye ihtiyacı olacak. Bu sistem gereksinimlerini karşılamayan kullanıcılar oyunu açamayacak.
 
Diğer taraftan Cloud Imperium, Intel i7 ve AMD Bulldozer'i minimum işlemci gereksinimi olarak listeliyor. Ekran kartı tarafında ise NVIDIA GTX1060, AMD RX 5700, RX Vega 56, RX 460 veya Intel A380'e ihtiyacınız olacak. Ekip resmi olarak 32 GB RAM'e sahip Intel Core i7 veya AMD Ryzen 5 işlemcinin kullanılmasını öneriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler