Star Ocean 5 için Hiçbir DLC veya Ek Paket Çıkmayacak

26.06.2015 13:18 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz hafta E3 festivalinde oyuncularla buluşan Star Ocean 5 yapımcısı Tri Ace'ten Shuichi Kobayashi, ek paket ve DLClere bakış açısını paylaştı.
 
       Kobayashi, IGN'e verdiği röportajda Star Ocean 5'te herhangi bir şekilde DLC veya ek paketin yer almayacağını dile getirdi. Kobayashi şunları söyledi:
"Eğer 'idare eder' bir oyun yapar ve genişleme paketleriyle bu oyunu desteklersek bu müşterilerimizi tam anlamıyla memnun etmez. Yani neyimiz varsa oyuna aktarmak ve oyunu olabildiğince iyi hale getirmek istiyoruz. Oyuncular bir bütün oyun bekliyor. Eğer ek paketler veya hikayeler yaparsanız Japon müşteriler 'Eğer böyle bir içerik varsa neden ana oyuna eklemediniz?' diyecektir."
 
       Son yıllarda bazı firmalar tarafından suyu çıkarılan ve neredeyse oyunun tam fiyatıyla aynı fiyattan satılan ek içerikleri Star Ocean 5'te görmeyeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Ocean 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler