Star Ocean: First Departure R Çıkış Fragmanı

05.12.2019 18:51 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Star Ocean serisindeki ilk oyunun yenilenmiş versioynu Star Ocean: First Departure R'ın çıkış fragmanını yayınladı.

Oyun bugün itibarıyla PlayStation 4 ve Switch için çıktı. PlayStation Store'da 94,00 TL ve Nintendo eShop'ta $20.99 / £16.99 / €20.99 fiyattan satışta.

Oyunun tanıtım yazısı:


Uzay Tarihi: 346.

Henüz keşfedilmemiş bir güçten yepyeni bir nesil doğuyor.

Hikâyemiz, ilkel Roak gezegeninde filizleniyor. Roddick, bu gezegendeki sessiz sakin bir kasaba olan Kratus'ta yaşıyor.

Yaşadığı köyün Kratus'u korumakla yükümlü yerel 'Savunma Kuvvetleri'ne üye olan Roddick, komşu kasabada patlak veren gizemli bir salgının haberini alıyor. Bu salgının pençesine düşenler taş kesiliyor ama taşlaşmış halde yaşamaya devam ediyorlar.

Roddick, dostları Millie ve Dorne'u da yanına katarak komşu kasabaya doğru yola çıkıyor. Üçlü, bu hastalığın çaresi olduğunu öğrenince rotasını hastalığa şifa olduğu iddia edilen bitkinin büyüdüğü Metorx Dağı'na çeviriyor. Dağın tepesine vardıklarında ise ışık huzmeleri içinde beliren Ronyx J. Kenny ve Ilia Silvestri ile karşılaşıyorlar.

Ve işte Star Ocean'ın hikâyesi de böyle başlıyor...

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Ocean: First Departure R Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 5 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 8 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 27 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler