Star Renegades için Total Lunarcy Adındaki Güncelleme Switch Konsollarına Geldi

03.07.2021 14:10 Umut Tandoğan

 
 
Switch'te Star Renegades oyunu için yeni bir "Total Lunarcy" güncellemesi yayınlandı.
  
Güncelleme, yeni katılan oyuncular için bol miktarda sürpriz hediye içeriyor. Ayrıca oyuna yeni bir yer olarak Lunar Base eklendi. Bu yer oyunculara farklı farklı ödüller sunuyor.
Oyun Hakkında:
 
Oyun Hakkında:
 
Star Renegades birden fazla nesle yayılmış galaktik imparatorluklara karşı mücadele vereceğiniz, sıra tabanlı savaş sistemine sahip bir strateji rol yapma oyunu.

Prosedürel olarak üretilen görev tabanlı hikaye modu her bir görevin ve oynanışın farklı olmasını sağlayacak ve Intelligent Adversary adı verilen sistem ise siz oynadıkça gelişen benzersiz düşmanlar ve boss'ları karşınıza çıkaracak. Ekibinize katabileceğiniz onlarca karakter ve kullanabileceğiniz çok daha fazla ekipman ve geliştirme bulunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Renegades Platformlar: PC Geliştirici: Massive Damage Games Dağıtıcısı: Raw Fury Tür: Strateji Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler