Star Trek Discovery'nin 4. Sezonunun Yapımına Başlamış Olabilir

14.08.2020 14:29 Özgür Eroğlu


Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Star Trek evreninde geçen son dizilerden biri olan Star Trek Discovery'nin dördüncü sezonu şimdiden planlanmış olabilir.

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezonu için teaser yayınlanan dizinin yaratıcısı Alex Kurtzman dizi hakkında konuştu. Alex Kurtzman, dizinin yazarlarının ilerleyen bölümler için çalıştığını açıkladı. İlginç olan ise dizinin üçüncü sezon senaryosunun zaten bitmiş olması. Yani senaristler dördüncü sezon için çalışıyor diyebiliriz. Elbette dizinin dördüncü sezonu yine kanalın kararına kalmış bir konu. Yine de senaristin ve Alex Kurtzman’ın böyle bir planı olduğunu bilmek güzel.

Dizinin ilk sezonu 2017 yılında başlamıştı, ikinci sezon ise geçtiğimiz yılın Nisan ayında son bulmuştu. İlk sezonun tamamını şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. Üçüncü sezon ise 15 Ekim'de başlayacak ve haftalık olarak yayınlanacak. Üçüncü sezon 13 bölüm sürecek.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler