Star Trek: Resurgence Nisan 2023'e Ertelendi

15.10.2022 14:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Dramatic Labs, hikaye odaklı macera oyunu Star Trek: Resurgence'ın 2022 yılından Nisan 2023'e ertelendiğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
Dramatic Labs tarafından atılan bir Twitter gönderisinde şu ifadeler yer alıyor: "Dramatic Labs ekibi olarak Star Trek: Resurgence'ın ilerleyişi hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. Geliştirme süreci yaz boyunca istikrarlı bir şekilde ilerledi ancak oyuna son bir kez dönüp baktığımızda eksikliklerinin olduğunu hissettik. Sürükleyici bir Star Trek deneyimi sunmak için çıkış tarihimizi 2022'den Nisan 2023'e aldık. Bu bizim için zor bir karardı.
 
Star Trek'e duyduğumuz sevgi ve hayranlığımız bu kararda etkili oldu. Şimdiye kadar başardıklarımız ile gurur duyuyoruz. Star Trek: Resurgence, bir tutku projesi olmaya devam ediyor."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Trek: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler