Star Wars: Battlefront 3 Hala Geliştiriliyor mu?

14.12.2009 21:48 Levent Polater


Henüz LucasArts tarafından resmi olarak bir açıklama yapılmamasına rağmen Star Wars: Battlefront 3'ün aslında bir süredir geliştirilmekte olduğu açıklandı. Açıklayan kişi ise projenin rol dağıtan yönetmeni oldu.


Yönetmen Chris Marazzo "Orjinal ismi Battlefront 3 olan oyun Star Wars Empire at War: Forces of Corruption oldua ancak hala Battlefront 3 çalışmalarımız devam etmektedir. Şimdiye dek içinde bulunduğum en eğlenceli ve harika çalışma ortamı oldu diyebilirim. " diyerek Star Wars hayranlarının yüreğine su serpti.


Heralde Star Wars hayranlarının Star Wars: Force Unleashed 2'nin duyurusundan sonra en çok sevinecekleri haber bu olmuş olmalı. Ancak hala Battlefront 3'ü kimin yaptığını bilmiyoruz ve LucasArts hala resmi olarak bunu duyurmadı. Ancak Chris Marazzo'nun dedikleri yalan olamaz, değil mi? 

 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler