"Star Wars: Battlefront Büyük Bütçeli Bir Battlefield Modu Olmayacak"

18.04.2015 22:55 Ömür Gencer


       DICE'ın önemli isimlerinden Patrick Bach, Eurogamer'a verdiği röportajda Star Wars: Battlefront hakkında önemli iddialarda bulundu.  Bach, Star War: Battlefront'un büyük bütçeye sahip bir Battlefield modu olmadığını ve serisinin temel havasına sadık kaldığını şu sözlerle ifade etti:
 
       "Star Wars: Battlefront oyunu yapmak iki şeyden oluşuyor. Öncelikle oyunun Battlefront adını almasının bir nedeni var. Yani serinin köklerine ve temel havasına döneceğiz. Bunun yanında Star Wars: Battlefront, LucasFilm ile birlikte geliştiriliyor."
 
        Bach, Battlefront'un LucasFilm ile sıkı ilişki içinde geliştirildiğini, yapımcı ekibin LucasFilm'le her gün iletişim halinde olduğunu ve her konuyu birlikte tartıştıklarını dile getirdi. Daha sonra yapımcı Star Wars: Battlefront'u geliştirirken daha önce geliştirdikleri hiçbir şeye benzememesi için her şeyi sıfırdan düşündüklerini söyledi.
 
     Oyunda yer alacağı duyurulan özelleştirme sistemi için Bach şu sözlere yer verdi: "Darth Vader'a pembe bir pelerin takamayacaksınız. Bu bazı insanların hoşuna gidebileceği gibi oyun için doğru olmaz. Kişiselleştirme olmak üzere oyundaki tüm özellikleri bu düşünceyle temellendiriyoruz." Son olarak Eurogamer, görme fırsatı yakaladığı demoda Star Wars: Battlefront'ta "Nemesis" ve "Killstreak" gibi Battlefield serisine ait izler gördüğünü belirtiyor.
 
       Yayınlanan yeni videosuyla büyük ses getiren Star Wars: Battlefront'un 17 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacağını hatırlatalım. Oyun için yayınlanan son videoyu halen izlemediyseniz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler