Star Wars Battlefront II Resmi Olarak Duyuruldu

30.03.2017 08:02 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, yeni Battlefront oyununun Star Wars Battlefront II ismiyle çıkış yapacağını oyunun logosu eşliğinde resmi olarak duyurdu.
 
   Star Wars Battlefront II hakkında bir detay verilmedi ancak oyun için ilk tanıtım videosunun 15 Nisan tarihinde Star Wars Celebration 2017 paneli esnasında yayınlanacağı belirtildi. 
 
   Daha önce paylaşılan bilgilerde EA CEO'su Andrew Wilson EA finansal çeyrek konferansı esnasında Star Wars Battlefront II'de hikaye modu bulunacağını doğrulamıştı. Bunun dışında oyunun bir öncekinden daha büyük olacağı, içerisinde daha fazla kahraman ile bölge bulunacağı ve birçok Star Wars döneminden içerik olacağı da Andrew Wilson tarafından söylenmişti.
 
   Star Wars Battlefront II 2017 sonbaharda çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 17 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler