Star Wars Battlefront II'ye Co-Op Modu Geliyor

24.09.2019 17:25 Özgür Eroğlu

 
2017 yılında yayınlanan Star Wars Battlefront 2'ye yeni bir güncelleme geliyor. Serinin ilk oyununun aksine 2. oyunda hikaye modu bulunan oyuna yeni özellikler ekleniyor. Star Wars Battlefront II şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC'de erişilebilir durumda.
 
Yeni güncelleme ile birlikte oyuna yeni gezegen, yeni karakter ve Co-Op modu ekleniyor. Orijinal Star Wars: Battlefront serisinden tanıdığımız Instant Action modu oyuna ekleniyor. Bu mod Co-Op olarak oynanabiliyor ve 4 kişiye kadar destekleniyor. 
 
Ayrıca oyuna Klon Komando karakteri ve tehlikeli bitki örtüsüne sahip Felucia adlı gezegen ekleniyor.
 
Oyuncular 11 - 18 Ekim arasında Darth Maul'un "KENOBI!" emote'unu ve Luke Skywalker için yeni bir kıyafeti kazanabilirler.
 
Güncelleme tüm platformlar için 25 Eylül'de erişime sunulacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler