Star Wars: Battlefront'a Eşlik Edecek Mobil Uygulama Yayınlandı

10.11.2015 13:14 Ömür Gencer


      Çoğu yeni nesil AAA bütçeli oyuna bildiğiniz gibi bir mobil uygulama eşlik ediyor. EA, Star Wars: Battlefront'a eşlik eden mobil uygulamayı oyunculara sundu.
 
      Yayınlanan bu uygulamayla oyundaki ekipmanlarınızı ve sunucudaki yerinizi kolayca görebilirsiniz. Aynı zamanda oyun içi paralar kazanabileceğiz bir mini oyun bulunuyor. Bu oyunu kabaca Star Wars temalı bir tower defense oyunu olarak tanımlayabiliriz. 
 
     Bahsettiğimiz mobil uygulamayı Android ve iOS cihazlarınız için indirebileceğiniz gibi uygulamaya bu siteden de ulaşabilirsiniz. EA Access üyesi Xbox One kullanıcılarının Star Wars: Battlefront'u oynamaya başlayabileceğiniz hatırlatalım. Bu oyuncular oyunun resmi çıkışına kadar 10 saatlik bir deneyim yaşayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 18 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler