Star Wars: Battlefront'a Güç Uyanıyor Filminden İçerikler Gelmeyecek

24.12.2015 17:47 Ömür Gencer


      EA, Star Wars: Battlefront için DLCler yayınlamayı planlıyor olsa da yapılan yeni bir açıklamaya göre bu DLCler Star Wars: Güç Uyanıyor filmiyle alakalı olmayacak.
 
      Oyun için yayınlanan Battle of Jakku DLC'si Star Wars: Güç Uyanıyor'daki gezegen olsa da haritanın filmden 29 yıl önce geçtiğini belirtelim. EA, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Ekibimiz, bu Star Wars Battlefront oyunu için ilk üçlemeye odaklanmış durumda." cümlesine yer verdi. EA'nin "bu Star Wars Battlefront oyunu" tabirini kullanması Battlefront serisine ait yeni oyunlar göreceğimize bir kez daha işaret ediyor. 
 
      Star Wars: Battlefront için 4 DLC'nin geleceğini belirtelim. Bu DLC'lerin ilki 2016 yılı içinde gelmeye başlayacak. Bu DLCler oyuna 20'den fazla yeni eşya, 4 yeni hero, 16 yeni multiplayer haritası ve 4 yeni oyun modu. ekleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler