Star Wars: Battlefront'ta Mikro Ödeme Seçenekleri Bulunmayacak

06.10.2015 00:33 Samet Konuksal


    DICE'ın son Battlefield oyunlarında bir takım mikro ödeme içerikleri bulunuyordu. Oyunun multiplayer moduna fazla vakit ayıramayan oyuncular gerçek para ödeyerek bazı güçlü silahlara diğer oyunculardan daha erken bir şekilde erişebiliyorlardı. Tepki gören bu sistem firmanın yeni oyunu Star Wars: Battlefront'ta olmayacak gibi.
 
    Konuyla ilgili konuşan DICE'dan Niklas Fegraeus'un belirttiklerine göre Star Wars: Battlefront'ta 'Point' ve 'Credit' adı verilen iki farklı şey bulunacak. Puanları oyun içerisinde yaptıklarınızla kazanırken, her oyunun sonunda topladığınız puanlar krediye çevrilecek. Elde ettiğiniz kredilerle beraber de oyun içerisindeki bazı içerikleri açma fırsatını elde edeceksiniz.
 
     Yapılan açıklamalarda herhangi bir gerçek para ödemesiyle beraber ne puanların, ne de kredilerin elde edildiği belirtiliyor. Gamespot'un sorduğu "Oyunda sadece performansınıza göre içerik açabileceksiniz değil mi? Bunu soruyoruz çünkü bazı yapımcılar iki farklı puan sistemini genelde mikro ödeme için kullanırlar." sorusuna Niklas Fegraeus, "Kesinlikle oyunun tasarımı böyle işliyor. Sadece oyun performansınıza göre ilerleyiş yapabileceksiniz." cevabını veriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler