Star Wars: Battlefront'tan Yeni Detaylar Paylaşıldı

21.06.2015 16:22 Hakan Bozdemir

 
     Electronic Arts tarafından E3 2015'te ilk oynanış videosu yayımlanmış olan Star Wars: Battlefront'tan yeni detaylar paylaşıldı. EA'in topluluk yöneticisi olan Mathew Everett'in açıklamış olduğu yeni detayları aşağıda bulabilirsiniz.

     "Endor'daki speeder bike'lar yani hız motorları belirli bir düzen içerisinde hareket etmeyecek, oyuncular kolaylıkla motorları yönlendirebilecekler."

    "Snowspeeder'ların oynanış videosundaki versiyonlarını bitmiş halleri değil, hala geliştirilme aşamasındalar."

     "Hoth videosundaki TIE fighter'ın belirli bir yüksekliğe çıkınca otomatik olarak aşağıya indiği düşünülüyordu fakat bu tamamen oyuncu tarafından yapılmış bir olay."

     "Askerler jetpack ile birlikte hareket kabiliyetlerini arttırabilecekler."

     "
Yakın zamanda PC 'den daha fazla oynanış videosu paylaşacağız ve Star Wars: Battlefront'u PC'de FPS modundan TPS moduna geçirmek için oyuncular "C" tuşunu kullanacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler