Star Wars: Battlefront'un Konsol Versiyonunda Sunucu Tarayıcısı Olmayacak

02.09.2015 10:51 Tunahan Başol


     Dün ortaya çıkan bilgilere göre Star Wars: Battlefront'ta standart göz-gez-arpacık sistemiyle nişan alma olmayacaktı ve bu oyuncuların birçoğunu üzmüştü. Bugün Battlefield serisiyle haşır neşir olan oyuncuları üzecek bir haber daha geldi.
 
      EA'de topluluk yöneticisi olan Matthew Everett, oyunun betası için Reddit'te açılan başlık altında oyunun sunucu tarayıcısının (server browser) olmayacağını, bunun yerine yetenek bazlı bir eşleştirme sistemi kullandıklarını açıkladı.
 
     Burada oyunun konsol versiyonu için gelen bir soruya cevap veren Everett, PC için net bir şey söylemiş değil. Ancak açıklamaya bakılırsa oyunun PC versiyonunda da bu özellik olmayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 16 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler