Star Wars: Battlefront'un PS4'teki Teknik Detayları Ortaya Çıktı

06.07.2015 12:09 Alkan Adakaner


    EA'in merakla beklenen multiplayer savaş oyunu Star Wars: Battlefront'un PS4'teki teknik detayları ortaya çıktı. Şu ana kadar yayınlanan Playstation 4 demolarının gerçekten de konsolda çalıştığını belirten Eurogamer, Battlefield 4 ve Battlefield: Hardline'daki gibi oyunun 900p'de çalıştığını açıkladı. Tabi bu durum oyun piyasaya çıkana kadar değişebilir, ama böyle bir şeyin olacağını pek sanmıyoruz.
 
    Star Wars: Battlefront'un PS4 sürümünün harika göründüğünü belirten Eurogamer, yeni ışıklandırma sisteminin materyallerde ve nesnelerde gerçek zamanlı yansımalar oluşturmasını överken modellemelerin de harika olduğunu vurguladı.
 
    Diğer taraftan henüz PS4 ve PC sürümlerini karşılaştırmak mümkün olmasa da PS4'te depth of field (alan derinliği) ve her objede motion blur gibi özelliklerin olmayacağı da belirtiliyor. Battlefield 4'ün de sadece senaryo modunda motion blur varken multiplayerde bu efekt yoktu.
 
     Eurogamer'ın Digital Foundry ekibinin Star Wars: Battlefront'un Playstation 4 sürümünü teknik açıdan genel olarak beğendiğini belirtelim. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi saniye-kare oranı 60 ila 30 arasında gidip geliyor. Özellikle 30 fps'nin altına düşmemesi akıcı bir deneyim için çok önemli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler