Star Wars: Battlefront'un İlk DLC'si 2016'nın Başında Gelecek

17.11.2015 19:19 Ömür Gencer

   
     Gün içinde çıkışını yapan Star Wars: Battlefront, ilk inceleme puanlarıyla genel olarak başarılı bir yol izledi. EA, Star Wars: Battlefront için ilk DLC'nin ne zaman geleceği hakkında konuştu.
 
     Belirtilene göre Star Wars: Battlefront'a gelecek ilk büyük çaplı DLC 2016'nın başında oyunculara sunulacak. Ne yazık ki şimdilik bu ilk DLC'nin oyuna hangi içerikleri ekleyeceği hakkında bir bilgi bulunmuyor. 

     Star Wars: Battlefront'un Season Pass'iyle birlikte oyuna Star Wars evreninden yeni kahramanlar, silahlar ve çeşitli içerikler geleceğini belirtelim. Season Pass ile toplamda 4 DLC gelecek. Oyun için yayınlanan ilk incelemelerde oyunun oynanış süresinin kısalığından yakınıldığını hatırlatalım. Yani oyuna gelecek DLCler oyunun tutkunları için büyük bir yere sahip olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler