Star Wars: Battlefront'un İlk DLC'sinden Detaylar

03.03.2016 12:15 Gökhan Yılmaz

  
     Star Wars: Battlefront'un yeni oynanabilir karakterler ve haritalar içeren ilk ücretli indirilebilir içerği ortaya çıktı. Outer Rim ismindeki DLC paketi Star Wars evreninden Greedo ve Nien Nunb'ı oynanabilen karakterler arasına sokuyor.
 
     Ayrıca paket ile birlikte Sullust gezegeninde bulunan bir fabrika ve Jabba the Hutt'ın Tattoine mekanı haritalara ekleniyor. Elbette bir de oynayabileceğiniz Extraction oyun modu da ekleniyor.
 
    Yeni gelen silahlar arasında V-10 tüfeği ve DT-12 Blaster bulunmakta. 
 
     Outer Rim DLC paketi bu ay içerisinde indirmeye sunulacak. Bespin ve Death Star'a odaklanan bir diğer DLC paketi ise yıl sonunda çıkacak. Eğer Battlefront'un 50$'lık sezon paketine sahipseniz bunlar otomatik olarak yüklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler