Star Wars Bettlefront'un Betası Katılım Rekoru Kırdı

26.10.2015 11:04 Ersin Kılıç


     EA Games yaptığı açıklama ile geçtiğimiz günlerde betası gerçekleştirilen Star Wars: Battlefront'un betası hakkında istatistikleri paylaştı. Yapılan açıklamaya göre bu betanın EA tarihinin en büyük katılımlarından birine ev sahipliği belirtildi.
 
      PC, PS4 ve Xbox One'da toplamda 9.5 milyon oyuncunun Star Wars: Battlefront betasına katıldığı açıklandı. Bir kıyaslama yapacak olur isek Activision, Black Ops 3 betası için sadece milyonlar ifadesini kullanmış ve net bir rakam vermemişti. Destiny'nin geçen yıl yapmış olduğu beta ise 4.6 milyon oyuncuya ulaşmıştı.
 
      1.6 milyar saat diğer bir deyişle 158.730 hafta oynanan oyunun betasındaki bu süre zarfında orjinal üçlemenin 4.2 milyon kez izlenebileceği de belirtilmiş. Darth Vader ve Luke Skywalker ikilisi ise 5.9 milyon kez ortaya çıkmış. Ayrca oyunun betasına katılan oyunculardan 6 milyonu Rank 5'e yükselerek jump pack özelliğini bir başka deyişle jetpack kilidini açmış.
 
     Star Wars: battlefront 19 Kasım'da rafları süsleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler