Star Wars: Güç Uyanıyor, 12 Gün İçinde 1 Milyar Dolardan Fazla Hasılat Yaptı

28.12.2015 18:53 Ömür Gencer


      Star Wars serisinin yeni filmi Star Wars: Güç Uyanıyor vizyona girdikten kısa bir süre rekor kırmaya başlamıştı. Filmin hasılatı hakkında yeni rakamlar paylaşıldı.
 
       Belirtilene göre Star Wars: Güç Uyanıyor'un getirdiği gelirler 1 milyar doları geride bıraktı. Filmin bu rakama vizyona girdikten sonra 12 gün içinde ulaştığını belirtelim. Film aynı zamanda sinema tarihinin en çok bilet sattıran filmi de oluyor. 
 
       Film bu kadar büyük hasılat yapmışken bu rakamın ilerleyen haftalarda çok daha artacağını belirtelim çünkü film dünyanın en büyük ikinci sinema izleyici kitlesine sahip ülke Çin'de henüz vizyona girmedi. Sizler Star Wars: Güç Uyanıyor hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler