Star Wars Günü'nüz Kutlu Olsun!

04.05.2020 13:58 Özgür Eroğlu

 
Star Wars hayranları için önemli bir gün olan 4 Mayıs yani Star Wars Günü geldi. Çoğu Star Wars hayranı da sosyal medya üzerinden Star Wars ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Haliyle resmi Star Wars hesapları da paylaşımların en kalitesini yapıyor.
 
Star Wars'un resmi YouTube hesabı üzerinden Star Wars Günü ile ilgili bir video paylaşıldı. Eğer Star Wars hayranıysanız şimdiden söyleyelim, tüyleriniz diken diken olacak.
 
1977 yılında hayatımıza Star Wars: Episode IV - A New Hope ile giren Star Wars evreni, sonrasında çıkan çizgi romanlar, kitaplar, filmler, oyunlar ve animasyonlar ile hem kendi evrenini büyüttü hem de bizler için çok daha büyük bir anlam ifade etmeye başladı. 
 
İyisiyle kötüsüyle bu uzun yıllar boyunca çok fazla Star Wars içeriği tükettik. Son yıllarda Star Wars evreni konusunda üzülüyor olsak da The Mandalorian ile tekrar umut doğdu içimize. 
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoyu izledikten sonra yorumlar kısmına en sevdiğiniz Star Wars başlıklı yapımı yazmayı unutmayın. Star Wars Günü'nüz kutlu olsun, May the 4th be with you.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler