Star Wars: High Republic Kitapları Ertelendi

27.05.2020 13:25 Özgür Eroğlu

 
Uzun zamandır aynı zaman diliminde sıkışıp kalan Star Wars için geçtiğimiz aylarda yeni bir dönem duyurulmuştu: Star Wars High Republic. Bu yeni dönemin giriş bölümü ise kitaplarla ve çizgi romanlar işe yapılacak. 
 
Ancak kitaplar ertelenmek zorunda kaldı. Skywalker hikayelerinden 200 yıl öncesinde geçecek olan dönemin ilk kitabı Ağustos ayında yayınlanacak olan Star Wars: The High Republic: Light of the Jedi olacaktı. Ancak ne yazık ki salgın sebebiyle 5 Ocak 2021'e ertelendi.
 
Aynı şekilde Star Wars: The High Republic: A Test of Courage da Eylül ayından 5 Ocak 2021'e ertelendi. 
 
Star Wars: The High Republic: Into the Dark, Ekim 2020'den  2 Şubat 2021'e ertelendi.
 
Star Wars: The High Republic ve Star Wars: The High Republic Adventures'ın yeni çıkış tarihleri ise ne yazık ki açıklanmadı.
 
Bu döneme ve eserlere ait ayrıntılı bilgileri buradaki haberimizden bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler