Star Wars Jedi: Fallen Order 13 Nisan'da Tanıtılacak

28.02.2019 11:29 Gazali Çetinkaya

 
Respawn Entertainment'ın uzun bir süredir geliştirmekte olduğu Star Wars aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order'ı en sonunda görme fırsatı yakalayacağız. 
 
Yayıncı Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 13 Nisan'da düzenlenecek Star Wars Celebration Chicago paneli esnasında tanıtılacağını duyurdu.
 
"13 Nisan Cumartesi özel bir panelde Electronic Arts ve Respawn Entertainment; oyuncuların Order 66'dan kurtulan ve Jedi Order'ın çöküşünden sonra galaksiyi keşfeden Padawan ile buluşacakları Star Wars Jedi: Fallen Order'ın perdesini kaldıracak. Panel daha önce hiç yayınlanmamış detayları içerecek."
 
Daha önce duyurulduğu üzere, oyunun hikayesi Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV – A New Hope arasında geçecek ve oyun sonbahar 2019 döneminde konsollar ve PC için çıkış yapacak. Şimdilik daha fazla bir bilgi bulunmuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler