Star Wars Jedi: Fallen Order Xbox One X ve PS4 Pro'da Kalite ve Performans Modlarına Sahip Olacak

18.10.2019 11:23 Gazali Çetinkaya

 
Xbox One X ve PlayStation 4 Pro kullanıcıları Star Wars Jedi: Fallen Order'ı oynarken kalite ve performans arasında seçim yapabilecek.
 
WeGotThisCovered sitesine konuşan oyunun yapımcısı Paul Hatfield tarafından belirtilene göre, kalite modunda oyun 30 FPS çalışacak fakat daha yüksek çözünürlük ve daha kaliteli görseller sunacak. Performans modunda ise oyun 60 FPS 1080p çözünürlükte çalışacak.
 
Oyun standart Xbox One ve PlayStation 4'te 30 FPS çalışacak. 
 
PC sistem gereksinimlerine de buradaki haberden göz atabilirsiniz.
 
Respawn Entertainment'ın tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinden PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler