Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Xbox One Üzerindeki Boyutu 43 GB

21.10.2019 06:46 Gazali Çetinkaya

 
Star Wars Jedi: Fallen Order'ın dosya boyutu belli oldu.
 
Microsoft Store üzerindeki listelemeye göre, oyun Xbox One'da 43,07 GB. Birkaç ekstra içeriğe sahip olacak Deluxe Sürüm ise 47,49 GB.
 
Muhtemelen PlayStation 4 üzerinde de benzer bir boyuta sahip olacaktır. PC tarafında ise 55 GB sabit disk alanı gerekiyor.
 
Respawn Entertainment'ın hikaye odaklı tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Oyunda, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith içindeki olayların ardından Order 66'nın saldırısından son anda kurtulan Cal Kestis adındaki bir Jedi Padawan'ın rolünü üstleniyorsunuz. Jedi Order'ı yeniden kurma görevinde eğitiminizi tamamlamak için paramparça olmuş geçmişinizin parçalarını bir araya getirmeli, yeni ve güçlü Force yetenekleri öğrenmeli, ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalı ve tüm bunları yaparken İmparatorluğun ve ölümcül Inquisitor askerlerinin bir adım ilerisinde olmalısınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 19 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler