Star Wars Jedi: Survivor Duyuruldu

28.05.2022 10:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan Star Wars Jedi: Survivor'ı PlayStation 5, Xbox Series ve PC için duyurdu. Oyun, 2023 çıkış yapacak.
 
Star Wars Jedi: Survivor, Jedi Cal Kestis'in yolculuğunu anlatan ve sevilen Star Wars aksiyon-macera serisinin bir sonraki oyunu. Stig Asmussen liderliğindeki Respawn tarafından geliştirilen Star Wars Jedi: Survivor, serinin ilk oyununda yer alan hikayeyi, dövüş sistemini ve karakterlerini genişletecek. Oyunculara daha derin ve daha kapsamlı bir Star Wars deneyimi sunacak.
 
Star Wars Jedi: Survivor, Jedi: Fallen Order olaylarından beş yıl sonrasını konu alacak. Cal, galakside kalan son Jedi'lardan biri olmanın ne kadar zor olduğunu daha da derinden hissedecek. Çıktığı bu macera sırasında bir dizi benzersiz ve ilginç karakterle tanışacak ve onlarla ittifak kuracak. Jedi: Survivor, serinin dinamik dövüş sistemini yenilikçi teknolojilerle genişletecek. Cal, hayatta kalabilmek için yeni beceriler öğrenecek ve kendini daha daha geliştirecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 5 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler