Star Wars Kinect Bilmecesi

14.06.2010 15:48 Ersin Kılıç


 
     Microsoft'un harekete duyarlı sistemi Kinect'e uyumlu Star Wars'ın ilk sunum videosu kafaları karıştırdı.
 
     Microsoft'un E3 2010 öncesi yaptığı ilk konferansın etkileri hala sürüyor. Asıl konferansını bu akşam, Natal konferansını ise çarşamba günü yapacak olan Microsoft, dün gösterdiği bilgiler ve Xbox 360 Slim dedikoduları ile ağzımıza fuar öncesi bir parmak bal çaldı diyebiliriz. 
 
     Sabah yaptığımız bir haberde de Kinect'e uyumlu bir Star Wars oyununun geleceğini duyurmuş ve bu haberin bizi oldukça heyecanlandırdığını dile getirmiştik. Bu heyecanımızın oyunun E3'teki gösterimi nedeniyle biraz baltalandığını söylemeliyim.
 
     Daha önce bir çok kez karşılaştığımız bir fuar klasiği, Star Wars Kinect ile tekrar karşımıza çıktı. Oyunun fuarda gösterilen sunumunda, arka plandaki oyunun sahnedeki oyuncu tarafından yönlendirilmediği, yani işin aslında hazırlanmış bir video sunumu olduğunu görebiliyoruz. Tabi internette bu durumu farkeden çoğu kullanıcıda "Fail" ibaresini hemen yapıştırmışlar.
 
     Oyunun gerçek bir oynanış videosunu görmeyi umuyor ve E3'te yayınlanan sunum videosu ile sizleri baş başa bırakıyoruz;
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 14 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler