Star Wars: Old Republic, E3 Videosuyla Büyülüyor

Star Wars: The Old Republic, MMO kategorisine büyük hareket getireceğe benziyor.
05.06.2011 19:38 Levent Polater

 
    Star Wars: The Old Republic'in E3 videosuyla bu oyun için hep CGI video yayınlama geleneği son buluyor. BioWare tarafından büyük bir maliyet ile yapılan Star Wars: The Old Republic, eminim Star Wars hayranı herkesi bu E3 videosuyla büyüleyecektir.
 
    Videoda oyunun genel hatları ele alınmış ve bunlar sırasıyla gösteriliyor. Sinematik konu anlatımı, savaşlar, partnerleriniz, PvP savaş alanları, sosyal alanlar, kişisel gemi yaratma, uzay savaşları ve istilalar. Hepsi burada ve tek kelimeyle 'muhteşem' bir video.
 
    Hâlen çıkış tarihi verilmeyen oyun için yarın akşam düzenlenecek EA konferansına gözler dikildi. Burada bir SW: The Old Republic tarihi duymayı umuyoruz. O zamana dek aşağıdaki E3 videosunu defalarca izleyebilirsiniz, çünkü doyum olmuyor gerçekten..

[DHVIDEO=2567]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler