"Star Wars: Old Republic'den Ayrılanlar Casual "

08.05.2012 12:05 Talha Aynacı


   Bioware'in büyük emek harcadığı ve oyun tarihinin en büyük bütçeli oyunlarından birisi olan MMORPG oyunu Star Wars: The Old Republic kısa bir süre önce yarım milyona yakın abone kaybetmişti.
 
   Şubat ayında yapılan nüfus sayımında 1.7 milyon olan abone sayısının yakın bir süre önce 1.3 milyona düşmüş olması hakkında EA tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, bunun sebebi bir anlık hevesle oyuna sarılan casual oyuncular.
 
"Oyun çıkış yaptığında içinde pek çok oyuncunun yer aldığı ve MMORPG marketinde hardcore oyunculara hitap eden bir Star Wars evreni sundu. Servis hizmeti gelişirken gözlemlediğimiz şey, oyun çıkar çıkmaz bir hevesle oyuna başlayan casual oyuncuların zamanla ödeme döngüsünden çıkması ve oyundan ayrılması. Buna paralel olarak da yeni oyuncular ve abonmanlar aramıza katıldı. Hata yapmayın, Bioware abonman sayısını artırmayı amaçlıyor!"
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler