Star Wars Outlaws Yeni Ekran Görüntüleri

15.06.2023 21:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve tanıtımı yapılan açık dünya Star Wars oyunu Star Wars Outlaws için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oynanış videolarının geçtiğimiz günlerde yayınlanmasıyla beraber oyunun az çok nasıl bir yapıya sahip olacağını biliyor ve bu ekran görüntüleriyle de farklı atmosferlere bir bakış atıyoruz.
 
Star Wars Outlaws açık dünya deneyimini sunuyor
 
 
 
The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasında geçen yapımda açık dünyayı istediğimiz gibi keşfedebiliyor ve farklı gezegenlere doğru adım atabiliyoruz. Her bölgenin kendine ait tasarımı, yapısı ve atmosferi bulunuyor. Oyunda bir Jedi olarak değil suç örgütleriyle içli dışlı olan Kay Vess adlı karakterle oynuyoruz.
 
Kay Vess adlı karakterin diğer Star Wars oyunlarında olduğu gibi tatlı bir yapıya sahip olan arkadaşı bulunuyor. Nix adlı bu yardımcı karakter de oyun boyunca yanımızda yer alıyor ve çeşitli komboları bu karakterle beraber oluşturabiliyoruz. İkili olarak atıldığımız oyunda aracımızla beraber çevreyi dolanabiliyor, keşfedebiliyor ve hızlıca başka kısımlara doğru ilerleyebiliyoruz.
 
Bir süredir arka planda geliştirilen Star Wars Outlaws, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Outlaws Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler