Star Wars Republic Commando PS4 ve Switch için Çıktı

06.04.2021 19:14 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 2005 yılında piyasaya sunulan taktiksel FPS oyunu Star Wars Republic Commando bugün itibarıyla modernize edilmiş kontroller ve Platinum kupa ile birlikte PlayStation 4 ve Switch'e geldi.

PlayStation Store'da 109,00 TL ve Nintendo eShop'ta $14.99.
 
Oyun Xbox One ve PC üzerinde de mevcut. Microsoft Store'da 30,00 TL ve Steam'de 18,50 TL.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Delta Timi olarak da bilinen Boss, Fixer, Scorch ve Sev geri dönüyor! Efsanevi seferi yeniden yaşa. 
 
Klon Savaşlarına Hoş Geldin: Kaos, tüm galakside hüküm sürüyor. Cumhuriyet Komandolarının elit bir timinin lideri olarak görevin; düşmanların arasına sızmak, onlara hükmetmek ve nihayetinde onları yok etmek.

Amansız Düşmanlarla Savaş: Trandoshalı vahşi paralı askerlerden Geonosis'in uçan, böcek savaşçılarına kadar son derece zeki ve ölümcül çeşitli düşmanlarla savaş.

Timini İyi Kullan: Timin emirlerini uygulayarak karmaşık komutları yerine getirir ve stratejik manevralar gerçekleştirir. Lider sensin. Onlarsa senin silahın. 

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Republic Commando Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Aspyr Media Dağıtıcısı: Aspyr Media Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Nisan 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler