Star Wars: Squadrons'un Yeni Fragmanı Tek Oyunculu Modu Tanıtıyor

27.08.2020 23:16 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Motive Studios, birinci şahıs uçuş savaş oyunu Star Wars: Squadrons için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı ve fragmanda oyunun tek oyunculu modu tanıtılıyor.

Star Wars: Squadrons'un tek oyunculu modu Return of the Jedi'dan sonraki olayları ele alacak ve her iki tarafın ikonik ve yeni liderlerinin galaksi için verdiği mücadele, iki grup arasında dönüşümlü bakış açılarıyla anlatılacak. Yeni Cumhuriyet, özgürlük için savaşıyor. İmparatorluk düzen istiyor. Galaksinin en iyileri arasına katılmanı istiyoruz.

Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin, Steam & Epic Games Store) için 2 Ekim'de çıkacak. Tüm platformlarda cross-play desteği sunacak ve PlayStation 4 ile PC'de sanal gerçeklik ile de oynanabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Squadrons Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 6 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 24 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler