Star Wars: TOR'un Çıkışı Baharı Es Geçecek

Star Wars: The Old Republic ile büyülü Knights of the Old Republic atmosferinin yeniden yakalanması amaçlanıyor.
16.03.2011 01:10 Levent Polater


    EA CFO'su Eric Brown, bugün yaptığı bir açıklamada firmasının Star Wars: The Old Republic'i 2011 malî yılında çıkarma gibi bir planının olmadığını açıkladı. 

    “Bu sene içinde çıkacağını söyledik ancak 2011 malî yılında değil. O yüzden çıkış tarihini 1 Nisan ile 31 Aralık arasında bir zaman diliminde beklemelisiniz. Ayrıca oyun sıradaki malî yılın ilk çeyreğinde de çıkmayacak."

    Star Wars: The Old Republic'in Bahar aylarını es geçeceğini düşünürsek Yaz ayında çıkması da zor görünüyor, bilindiği üzere çoğu firma Yazın popüler oyunlarını çıkarmayı pek tercih etmezler, bunu pazarlama stratejisi olarak görebilirsiniz. Güz ayları bana göre Star Wars: The Old Republic için en mantıklı çıkış zamanı. Sizin değerli görüşlerinizi de bekliyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 3 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 1 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler