Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge - Enhanced Edition 22 Şubat 2023'te Çıkıyor

15.11.2022 22:58 Umut Tandoğan

Geliştirici ILMxLAB, PlayStation VR2 için Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition'ın 22 Şubat 2023'te çıkacağını duyurdu. Ek olarak ön sipariş için PlayStation Store'u ziyaret etmeyi unutmayın.
 
Batuu'ya düşen bir Droid Tamir Teknisyeni olarak, Batuu vahşi doğasında görevlere çıkın, Guavian Ölüm Çetesi'yle yüzleşin, bir İlk Düzen tesisine sızın ve kendi unutulmaz Star Wars hikâyenizde galaksinin diğer dönemlerine seyahat edin.
 
Macera, Seezelslak'ın efsanevi Hikâyelerinden üçünün kilidini açarak, kantinada devam ediyor. Onun özel görevlerini tamamlayarak galaksideki diğer dönemlere ve hatta gezegenlere seyahat edeceksiniz: “Karanlığın Tapınağı”nda bir Jedi olun, padawanınızla “Kutsal Bahçe”de antrenman yapın, hatta "Boggs Triff Bounty"de suikastçı droid IG-88 olarak ödül toplayın.
 
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Gelişmiş Versiyon kendi heyecan verici maceranızın kahramanı olmanızı sağlayarak farklı zorluk seviyelerinde, savaş silahlarıyla ve bir kişinin eylemlerinin galaksiyi nasıl değiştirebileceğini gösteren sürükleyici hikâyeleriyle kendi yolunuzu çizmenize izin verir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge Platformlar: PC Geliştirici: ILMxLAB Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler