Star Wars: The Clone Wars’un Final Bölümü Erkene Çekildi

16.04.2020 18:44 Özgür Eroğlu

 
2008 yılında yayın hayatına başlayan ve 6. Sezondan sonra 6 yıllık bir ara veren Star Wars: The Clone Wars’un 7. ve son sezonu geçtiğimiz aylarda başladı. Dizinin yeni sezonu, dizinin final sezonu olacak ve 12 bölümden oluşacak.

Devam eden dizinin şu ana kadar 8 bölümü yayınlandı. Dizinin final bölümü ise 8 Mayıs’ta yayınlanacaktı. Ancak bugün yapılan bir duyuru ile final bölümünün yayın tarihi biraz erkene çekildi. 8 Mayıs olan yayın tarihi Star Wars Günü’ne yani 4 Mayıs’a çekildi.

Dizinin ilk 6 sezonu 2008 – 2014 yılları arasında yayınlanmıştı. 7. Sezonun da tamamen yayınlanmasından sonra toplamda 137 bölüm bulunacak.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler