Star Wars: The Old Republic, Free to Play Oluyor!

31.07.2012 22:43 Samet Konuksal


    Bir MMO adına kısa süren içeriğin ardından yavaş yavaş dağılma sürecine giren Star Wars: The Old Republic'den tahmin edilen haber geldi. Electronic Arts ve BioWare, oyunu Free to Play sınıfına sokuyor.
 
   Bugün gelen açıklamaya göre The Old Republic'i ücretsiz oynamak isteyen oyuncular, bu sonbahardan itibaren 50 levela kadar sınırsız süreyle oynayabilecekler. Şu an için açıklanmayan bazı kısıtlamalarla birlikte gelecek olan Free to Play üyelik sisteminde oyundaki 8 sınıfı da oynayabileceksiniz.
 
    Daha önce ücret ödeyenleri ön plana alan BioWare ekibi, sınırsız erişimi ve yepyeni içerikleri de bu aylık ücret ödeyen kullanıcılara sunacak. Free to Play sistemine geçişten sonra daha yüksek rütbedeki üyeliklerden olmak isteyenleri ise Ağustos ayı içerisinde $14.99'luk bir kampanya bekleyecek.
 
Kampanya ile Free to Play sistemine geçiş tarihi için gözünüz bizde olsun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler