Star Wars: The Old Republic'de 665 Kişi Çalıştı

08.03.2012 16:56 Talha Aynacı

 
   Bioware'in eleğinde uzun bir yapım aşaması geçiren Star Wars: The Old Republic'de 665 kişinin emeği olduğu açıklandı. Üstelik bu rakamın içinde ses aktörleri dahil değil!
 
   GDC'de bir panel gerçekleştiren Bioware, sanat tasarımcısından yerelleştiricisine, ses denetimcisinden mühendisine kadar toplamda 665 insanın bu devasa RPG oyununda ter akıttığını açıkladı. Bunun yanı sra geniş diyalog ağına sahip olan oyun üzerinde 321 seslendirmen, 4094 karakteri oyuna yansıttı. 20 farklı gezegende yer alan 8 farklı sınıf ve hepsinin ayrıca vadettiği 200 saatlik bir oynanış süresi varmış. 200 milyon $'lık maliyetiyle oyun tarihinin en pahalı yapımı olan SWTOR için Bioware: "hepsine değdi." yorumunda bulunuyor.
 
   Elbette en büyük rakibi olan WOW karşısında iddaalı konuşan Bioware: "hikaye anlatımı o kadar başarılı ki bir daha WOW'a dönmek istemeyeceksiniz." açıklamasını yaptı. Günde ortalama olarak 4 ila 6 saat arası oynanan oyunun kayıtlı kullanıcı sayısı şubat ayı itibariyle 2 milyon aktif kullanıcıya ulaştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler