Star Wars: The Rise Of Skywalker Teorileri! Sizin de Teorilerinizi Bekliyoruz!

26.08.2019 23:07 Özgür Eroğlu

 
Bilim Kurguların en iyilerinden biri olan Star Wars'un yeni üçlemenin son filminden yeni fragman paylaşıldı. Her ne kadar Star Wars hayranları bu üçlemeyi haklı bir şekilde eleştirse de yeni film için insan heyecanlanmadan duramıyor. Bir önceki yazımızda fragmanın detaylarını yazmıştık, bunda da internetteki en popüler teorileri sizler için derledik.
 
Teoriler:
 
- Fragmanda Rey'in karanlık tarafa geçtiğini net bir şekilde görüyoruz. Ancak önceki filmlerde bununla ilgili bir ipucu görememiştik o yüzden hayranlar bunun bir görü veya klon olduğunu düşünüyor. "Klonlama" çizgi romanlarda Palpatine'in en büyük amaçlarından biri çünkü, zihnini o klona aktarmak istiyor. Bu şekilde sonsuza kadar yaşamayı hedefliyor. Çocukluğunu net bir şekilde hatırlayamamasından dolayı, Rey'in de o klonlardan biri olduğu düşünülüyor.
 
- C-3PO'yu fragmanda kırmızı gözlerle ve muhtemelen bir gemiyi kullanırken görüyoruz. Hayranların teorilerine göre, Palpatine'in, C-3PO oluğu düşünülüyor. Başından beri C-3PO'nun içinde saklanıyordu. Son yaklaştığı için kendini gösterdi.
 
- İlk filmden beri Rey'i, Luke Skywalker'ın kızı sanıyorduk ama film bizi bunun olmadığına ikna etti. Ancak teorilere göre; Palpatine, Luke Skywalker'ın kesilen elini bulup deneyler yaparak onu klonladı. Klonu ise Rey. Kısaca bizim en başından beri düşündüğümüz akrabalık ilişkisi tam olarak düşündüğümüz gibi olmasa da Palpatine tarafından gerçekleştirildi.
 
- Kylo Ren bildiğiniz gibi yedinci filmden beri kendi içindeki iyilikle savaşıyor. Hatta bu amaç uğruna babası Han Solo'yu bile öldürmüştü. Aynı şekilde Rey'in de bu durumun zıttı olarak, kendi içindeki kötülükle savaştığını düşünen hayranlar var. Hikayenin sonunda Kylo Ren'i iyi tarafta, Rey'i ise kötü tarafta görebiliriz.
 
- İçi dolu olmayan ancak en büyük hatta en çok gerçekleşmesi istenen teori ise Darth Vader'ın ya da Anakin Skywalker'ın filmde olması.
 
Sizin de teorilerinizi bekliyoruz, bize yazmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler