Star Wars: The Rise of Skywalker'dan Yeni Fragman Geldi!

26.08.2019 22:39 Özgür Eroğlu

 
George Lucas'ın 1977 yılında başlattığı ve kurguladığı muhteşem Star Wars Evreni'nin yeni filmi Star Wars: The Rise of Skywalker'dan yeni fragman D23 Expo etkinliğinde paylaşıldı. Son üçleme her ne kadar çok fazla eleştiri toplasa da Star Wars hayranları yine son film için oldukça heyecanlı. Paylaşılan bu son fragmandan sonra internet alemi yeni teorilere boğuldu. Paylaşılan bu yeni fragmanı ve fragmanda göze çarpan detayları aşağıda bulabilirsiniz. Bir sonraki yazımızda ise teorileri bulabilirsiniz.
 
Detaylar: 
 
- Fragmanın başlangıcında, önceki filmlerdeki önemli karakterlerin bazı sahnelerini görüyoruz. Bu filmin yeni üçleme için bir veda filmi olduğunu tekrar hatırlatmışlar.
 
- C-3PO karakterini gözleri kıpkırmızıyken görüyoruz.
 
- Rey'in karanlık tarafa geçtiğini görüyoruz. Darth Maul'unkine benzer ancak biraz daha farklı bir ışın kılıcı kullanıyor.
 
- Palpatine'i tekrar görüyoruz ve bu sefer arka planda Darth Vader'ın meşhur nefes alma sesini de az da olsa duyabiliyoruz.
 
- Palpatine'in filosunun en önemli gemisi olan Imperial Star Destroyer'ı görüyoruz. Buna karşılık B-Wing, Y-Wing, X-Wing gemilerini de görüyoruz.
  

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler