Star Wars Yapımcısından Yeni Oyun için Kampanya

Garry Gaber
05.04.2012 13:32 Gökhan Yılmaz

 
     Star Wars Galactic Battlegrounds yapımcılarından biri olan Garry Gaber, Kickstarter akımına ayak uydurarak yeni bir uzay savaş oyunu için yardım kampanyası başlattı.
 
     Yapımcı daha önce LucasArts'da çalışırken Star Wars Galactic Battlegrounds ve Star Wars Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns oyunlarında çalışmıştı. Şimdi ise Kickstarter üzerinden 150.000$ toplamak için yeni bir kampanya başlattı ve 33 günü kalmışken şu an 4.400$ toplamış durumda.
 
     Geliştirilecek olan Starlight Inception, modern stratejik elementler içeren bir uzay savaşları oyunu olacak. Oyuncular genç bir pilotun kontrolünü ele alarak 4. Dünya Savaşı esnasında yıldız taşıyıcılığı yaptığı dönemine eşlik edeceğiz. FPS/TPS karşımı yapısıyla bizlere açık bir evren sunacak. Eğer ilginizi çektiyse oyunun Kickstarter sayfasına göz atabilirsiniz. Oyunun 2013'te PC'ler ve PS Vita için çıkması planlanıyor.
  

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 6 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 26 Dk önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 48 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler