Starbound'un Yeni Güncellemesi 1.0 Detaylandırıldı

05.09.2014 00:24 Ömür Gencer


       Sunduğu özgürlük ve sınırsız gezegen seçeneği ile Starbound, bağımsız cephesinin en gözde oyunlarından biri. Oyunu sürekli yeni içeriklerle güncel tutan yapımcı ekip yeni güncellemenin getireceği içerikleri detaylandırdı.
 
      Oyunu son sürümüne geçirecek 1.0 güncellemesi Starbound'a yeni biome, evcil hayvanlar, yeni teknolojiler ve görevler ekleyecek. Bunun yanında bu güncellemeyle birlikte oyundaki Novakid ırkının zırhları, eşyaları ve silahları da tamamlanmış oluyor.
 
      Yapımcı ekip bu güncellemeden sonra en az bir tane daha stabilite güncellemesinin geleceğini belirtiliyor. Chucklefish, bahsettiğimiz 1.0 güncellemesini bu yıl çıkarmayı planlanırken önümüzdeki yılın başlarına da kayabileceğini dile getiriyor. Güncellemenin getireceği tüm yenilikleri buradan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starbound Platformlar: PC Geliştirici: Chucklefish Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler